Om AndningsAkademin

AndningsAkademin föddes ur min längtan att sprida min kunskap och erfarenhet om andning till en ännu bredare grupp av människor.

Sedan 2008 har mina yogaelever och klienter fått del av min passion för andetaget - och nu är det även din tur

Jag som driver AndningsAkademin heter Maria Forslund och är utbildad andningsinstruktör, yogalärare och samtalsterapeut och driver sedan snart tio år företaget Stilla Tankar där nu även AndningsAkademin är en viktig del.

Jag brinner för att guida människor in till deras sanning. Vägen dit går alltid via andetaget. Varför?  -  jo, för att hela du består av biljontals celler och de cellerna livnär sig till största del av syre. Syre som kommer via ditt andetag. Begränsar du ditt andetag begränsar du ditt liv. Flödar andetaget så finns det mer och bättre energi i ditt liv.

Om Maria

Jag minns precis första gången jag förstod att jag inte andades medvetet och på ett hälsosamt sätt.

Det var när jag inte andades alls.

Jag hade jobbat för mycket och intensivt och haft en tuff period både i arbetslivet och privat. Och så en dag kunde jag inte andas. Det var som att allt började flimra framför ögonen och jag  trodde att jag skulle dö.

Hur jag lyckades ta mig ut från mitt kontor minns jag inte. Jag minns bara att jag några sekunder senare hängde över ett trappräcke och hyperventilerade. Som att andetaget försökte komma ikapp mig.

Dagen efter anmälde jag mig till en yogakurs och där började min långa resa tillbaka till mig själv. Den har tagit många år men nu vet jag vilken väg som är min. Sanningens väg. Andningens väg. 

Den vägen har lett mig in på det jag gör idag. Efter många år i företagsvärlden (som journalist, gruppchef, projektledare, teamleader) jobbar jag sedan tio år tillbaks med yoga, samtalsterapi och medveten andning. Sedan fyra år gör jag det på heltid. Jag vet hur viktig andningen är, oavsett om du är chef på ett större företag eller jobbar med att guida andra. 

Let´s breathe together 

Kontakta oss/Maria

Mejla oss på: info@andningsakademin.se eller ring oss på 0736-194419

Vi håller till på MamitaSthlm, Vikingagatan 29, Stockholm