This is AndningsAkademin

Föreläsning/Workshop - Du kommer till oss eller vi kommer till dig. Under 2 timmar pratar vi om vikten av andetaget. Andetaget är en magisk funktion i kroppen som både är automatisk och som vi kan styra. Vi jobbar teoretiskt och praktiskt och du får med dig verktyg som kan hjälpa dig precis där du befinner dig i livet. Syftet med föreläsningen är att förstå hur viktigt andetaget är för vår hälsa och vilket fantastiskt verktyg mot stress det är. 

Datum för nästa andningsföreläsning:  Onsdag 22/8 kl 18-20 på Mamita Sthlm, Vikingagatan 29. Investering: 450 kronor (då ingår te och tilltugg och skönt häng i vår trädgård)

För att boka din föreläsning på plats ute hos dig/ditt företag: Kontakta Maria på info@andningsakademin

Distanskurs i andning - En femveckorskurs på distans som passar dig som i egen takt vill lära dig mer om andetaget. Under dessa veckor får du varje dag ett personligt mejl från Maria med information om andning. Kursen ger dig både teori och praktiska övningar. Kursintyg ges efter genomförd utbildning.

Du investerar: 1950 kronor i ordinarie pris men under AndningsAkademins uppstart ges kursen för endast 750 kronor (begränsat antal platser)

Nästa kurs startar: Måndag 11/6 2018. Hör av dig på info@andningsakademin om du vill boka din plats. 

Individuell Andningscoachning - Vi ses individuellt och jobbar med just ditt andetag utifrån dina förutsättningar. Du får tips råd och ett eget utformat andningsprogram. Hör av dig till Maria på info@andningsakademin.se för att boka ditt möte.

Yoga/Samtal - AndningsAkademin är en del av företaget Stilla Tankar som erbjuder yoga och samtalsterapi. Om du är nyfiken på att veta mer så kikar du in på stillatankar.com alternativt hör av dig till oss för mer info